Aer conditionat LG tip Floor Standing 72000 Btu/h

Aparatele de aer conditionat LG de tip coloana se pot folosi cu succes in cadrul innstitutiillor medicale. Ale sunt de puteri mari si au sisteme de filtrare performante.

Unitatile de aer conditonat de tip coloana reprezinta un tip de aparat fixat pe podea care se potriveste perfect in peisajul incaperii. Performantele ridicate de racire si incalzire si functia de purificare a aerului asigura distribuirea unui aer curat si proaspat.

Sistemul de purificare a aerului PLASMA

Sistemul de purificare a aerului PLASMA are rolul de a indeparta particulele microscopice poluante si cele de praf pentru a elimina mirosurile neplacute si a preveni reactiile alergice. Acest sistem poate fi utilizat si in cazul in care functia de racire este dezactivata.

Reducerea numarului de particule de praf
Particulele respirabile dintr-o camers etansa provenite de la 5 tigari indepartate de sistemul de purificare a aerului Plasma de la LG.

Dezodorizarea
Sistemul Plasma de la LG indeparteaza in mod eficient o concentratie ridicata de miros de tigara, fapt demonstrat in cadrul testelor senzoriale privind indicele de miros efectuate in Coreea si Japonia.
Prevenirea reactiilor alergice
Testele clinice au demonstrat ca sistemul cu plasma a obtinut un procentaj de succes de 82%. Evaluat de CSIRO Australia (DBCE Doc 98/204) Testat de
Institutul de Cercetari Alimentare din Coreea si Centrul de Protectie a Mediului din Japonia si de Colegiul de Medicina in cadrul Universitatii Yonsei. (Laboratorul de cercetare a reactiilor alergice).

Filtrul antibacterian

Filtrul indeparteaza particulele de praf din atmosfera si previne inmultirea bacteriilor, asigurand un mediu sanatos in incapere

Functia de distribuire automata a aerului in patru directii (P03AH/P05AH).

Aceasta functie asigura o distributie uniforma, in patru directii, a aerului cald si a aerului rece pe toata suprafata încaperii.

Panou cu ecran tactil

Functie de siguranta pentru prevenirea accesului copiilor

Aceasta functie previne accesul copiilor sau a altor persoane neautorizate la butoanele de comanda ale unitatii. Functia este activata/dezactivata prin intermediul telecomenzii.
- Toate butoanele de pe afisajul unitatii interioare vor fi blocate.
- Aparatul este controlat numai prin intermediul telecomenzii.

Functionare de tipul unitatilor de tubulatura mascate (numai pentru modelul P08AH)

In functie de dimensiunile si forma incaperii, daca aparatul este instalat in maniera celor cu tubulatura mascata, este posibila racirea simultana a unui volum mai mare de aer pentru a asigura un consum redus de energie.